KLACHTEN EN RETOURNEREN

Retourneren
U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sales@shinga.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product in goede orde door ons is ontvangen.

Heeft u accessoires of onderdelen besteld via onze webshop en u wilt deze retourneren? Lees dan de onderstaande “Spelregels”, zodat uw retour goed verwerkt kan worden.

Spelregels:

  1. Bij retournering van artikelen dient u altijd vooraf een mail te sturen.

  2. Artikelen die retour worden gestuurd dienen onbeschadigd en compleet aangeleverd te worden.

  3. Beschadigingen en/of gebruikssporen kunnen een reden zijn om de retourartikelen te weigeren.

  4. Goederen dienen altijd goed verpakt te worden om transportschade te voorkomen.

  5. Zorg ervoor dat uw retourzending voldoende gefrankeerd is. Ongefrankeerde zendingen of zendingen onder rembours worden geweigerd.

  6. De verzendkosten krijgt u alleen gecrediteerd als Shinga BV verantwoordelijk is voor de fout en/of het probleem en wanneer de producten in een gedegen verpakking zijn teruggestuurd.

  7. Wanneer een product(verpakking) dusdanig bij retourzenden beschadigd is door een slechte verpakking zal na telefonisch contact worden afgestemd hoeveel procent van de nieuwwaarde wordt gecrediteerd. Dit geldt enkel voor retourzendingen.

  8. Stuur altijd een kopie van uw factuur mee.

Retour adres:
Shinga BV
Molendijk Zuid 23B
5482 WZ Schijndel

Checklist retourneren
Controleer de volgende punten voordat u uw bestelling aan ons retourneert:
– Uw retourzending is binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling gemeld bij Shinga BV
– Uw retourzending voldoet aan de spelregels.

Klachten
Mocht u een klacht ondervinden bij een van onze producten of diensten, dan kunt u contact opnemen met het volgende emailadres waarbij u duidelijk vermeld wat de aard van de klacht is, uw naam en uw contactgegevens:

Email: info@shinga.nl