EVENTS

elektrische vouwfietsen

Van 28 t/m 30 september 2018
Event: Camper Beurs
Plaats: Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg

Een camper huren, kopen of laten bouwen geheel naar eigen smaak? Camperbeurs helpt jou graag op weg!

Camperbeurs Hardenberg biedt een divers aanbod van zowel nieuwe als gebruikte campers in meerdere hallen. Daarnaast zijn er op de beurs o.a. handige camperaccessoires, buscampervoortenten, campermagazines, verzekeringen en technische onderdelen aanwezig. Bij de workshops en presentaties blijft het niet alleen bij kijken, maar ook uitproberen, oefenen en actief bezig zijn. Houd hiervoor de site in de gaten.

Camperbeurs vindt in 2018 voor de 10e keer plaats. Camperbeurs is dé beurs voor de echte camperliefhebber.

——-
elektrische vouwfiets

Van 10 t/m 14 oktober 2018
Event: Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Plaats: Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staan de nieuwste modellen caravans, vouwwagens, tenten en kampeeraccessoires. Daarom is oktober ook hét moment om te oriënteren en te inventariseren. Maar ook kun je proefrijden met een camper. En in het theater een presentatie bijwonen. Of testrijden op een (e)-bike. Er is informatie over verschillende kampeerbestemmingen.

Bezoek Shinga Lacros op de jaarbeurs.

——-

Van 17 t/m 22 januari 2019
Event: Caravana 2019
Plaats: WTC Expo, Heliconweg 52 in Leeuwarden

In een lange karavaan trekken kampeerders en kampeerbedrijven uit binnen- en buitenland naar de grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland. Van donderdag 17 tot en met dinsdag 22 januari 2019 is het WTC Expo Leeuwarden weer volledig bezet door kampeerliefhebbers en heerst er een ultieme vakantiesfeer. De Caravana: een begrip op kampeergebied!

Elk jaar zijn er veel activiteiten op de Caravana te vinden. De Caravana staat in 2019 weer bol van de activiteiten en demonstraties voor volwassenen en kinderen.

Shinga Lacros start het nieuwe jaar met Caravana.